ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ OPEL 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ OPEL 2020

Προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας διαδρομές!
Το καλοκαίρι έφτασε, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και οι απαιτήσεις για ασφαλείς μετακινήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Σκοπός μας και ύψιστη προτεραιότητα, να εξασφαλίσουμε για όλους τους κατόχους Opel την ασφαλή μετάβαση στον προορισμό τους.
Η Opel,  έχοντας ως προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια και υγεία, παραμένει πάντα δίπλα σας!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το καλοκαίρι είμαστε στην ευχάριστη  θέση να προσφέρουμε τον Τεχνικό Έλεγχο του αυτοκινήτου σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Διανύουμε μια εποχή υψηλού κινδύνου, όσον αφορά στις ασθένειες του αναπνευστικού μας συστήματος και όχι μόνον.  Η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού λοιπόν, ειδικά τώρα είναι άκρως απαραίτητη καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δική σας καλή υγεία αλλά και των επιβατών του αυτοκινήτου σας!

Συντηρώντας το σύστημα κλιματισμού αποφεύγεται η συσσώρευση μικροοργανισμών στο φίλτρο καμπίνας, εκεί ακριβώς που αναπτύσσονται τα μικρόβια και οι μύκητες. Η αλλαγή φίλτρου καμπίνας  διασφαλίζει την άνετη και ασφαλή οδήγηση, χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σας και δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και σας παρέχουμε έκπτωση 30%, για απολύμανση κλιματιστικού με  αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας*.

Αν πάλι θέλετε να επωφεληθείτε, όμως δεν επιθυμείτε να μετακινηθείτε από το χώρο σας έχουμε τη δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης από και προς το χώρο σας σε ώρες εργάσιμες .
Θέλουμε να παραμείνετε ασφαλής!! Η Ασφάλεια και η Εμπιστοσύνη είναι βασική υπόθεση για εμάς στην Opel Motorstar!!

Η διάρκεια Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου είναι από 1 Ιουνίου 2020 έως και 15 Ιουλίου 2020.
Σας περιμένουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για  ραντεβού στα τηλ.2310510888/524888 ή στο site της εταιρείας μας http://motorstar.opel-network.gr ή ακόμη και στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/OpelMotorStar/

26ης Οκτωβρίου 82 με Αχελώου 2, περιοχή ΦΙΞ.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail!
Επιστροφή στις Προσφορές Service