Επιτρέψτε μας να συστηθούμε:

Επιτρέψτε μας να συστηθούμε:

Η MotorStar είναι Επίσημος  Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Opel και δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία αυτοκινήτων όσο και στην παροχή υπηρεσιών aftersales (service, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ, φανοβαφεία) στο νομό Θεσσαλονίκη. Με τη σημερινή νομική μορφή λειτουργεί από το 1998.
Στη Θεσσαλονίκη, αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή ΦΙΞ, λειτουργεί η καθετή μονάδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συνολική έκταση 4.500 τ.μ.Αποστολή της MotorStar κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι να  προσαρμόζεται στις επισκευές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και να παρέχει σύγχρονες και διαφοροποιημένες υπηρεσίες σε λογικές τιμές, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της και διατηρώντας τους μακροχρόνια κοντά της.
Στόχος μας είναι η διατήρηση του δικτύου παράλληλα με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας. Αυτά αποτελούν και τα μέσα για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας και την ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων μας μέσα στο σημερινό ασταθές οικονομικά περιβάλλον. Όραμα μας είναι η επιβίωση της MotorStar στο χώρο του αυτοκινήτου, ανταποκρινόμενη στις μεταβολές της αγοράς ανεξάρτητα των συνθηκών που θα επικρατούν.
Στην εταιρεία απασχολούνται σε μόνιμη βάση 25 εργαζόμενοι οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα  συνεργείου-φανοβαφείου, ανταλλακτικών, λογιστηρίου και διοικητική υποστήριξη. Το προσωπικό που συγκροτεί τα τμήματα συνεργείου και φανοβαφείου είναι εξειδικευμένο στο αντικείμενό του με πιστοποιήσεις από την OPEL και χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο πιστότητας. Επιπλέον η MotorStar με την ιδιότητα του διαπιστευμένου ασφαλιστικού συμβούλου έχει συνάψει κεντρικές συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας τη δυνατότητα να διαμεσολαβήσει για την ασφαλιστική κάλυψη και την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων. Συνοψίζοντας τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι το δυναμικό της εταιρείας μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις που κατά καιρούς παρουσιάζονται.

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε εάν ψάχνετε οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: info@motorstar-gigilinis.gr ή χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας http://motorstar.opel-network.gr ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 2310510888 & 2310524888.

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Δε - Πα 08:00 - 16:30
ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ
Δε - Πα 08:00 - 16:30
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δε - Πα 08:00 - 16:30
ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Δε - Πα 10:00 - 18:30